Standbouw

Standbouw

Als geen ander zijn we ons bewust van het belang van uw stand voor de presentatie van uw bedrijf en producten. Een stand geeft u de mogelijkheid een levensgroot visitekaartje af te geven aan uw doelgroep. De kwaliteiten van uw product worden uitgelicht en uw bedrijf zal een onuitwisbare (eerste) indruk maken.

Wij begeleiden en adviseren u persoonlijk vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. We leveren maatwerk in zowel systeembouw als houtbouw. Bij systeembouw werken wij (onder andere) met aluminium frames en wanden van hoge kwaliteit. De mogelijkheden in afmeting, kleur en combinaties met andere producten – zoals verlichting, (kaas)doeken, schermen en multimedia  zijn eindeloos. Ook bij houtbouw creëren wij samen met u  zonder beperkingen. Naar uw specifieke wensen verzorgen wij de belettering, aankleding, verlichting en het meubilair. Uw persoonlijke keuze, binnen uw budget.

Naast de ontwikkeling van uw stand, vervoeren wij uw materialen van en naar de beurs. Wij reizen met u mee door heel Europa. Door onze jarenlange ervaring realiseren wij voor u de op- en afbouw van de stand binnen een strak tijdschema. En na uw geslaagde beursdeelname verzorgen wij, indien gewenst, de opslag van uw stand tot aan uw volgende beurs.

Centraal bij van der krogt standbouw & transport staan kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit. Dit komt tot uiting in het materiaal, de service en de uitvoering.

Presentatiebouw

In vergelijking met een beurs vraagt een (kleinere) presentatie of een congres een andere aanpak. Bij van der krogt standbouw & transport bieden wij u materiaal voor de juiste uitstraling en ondersteuning tijdens uw bedrijfspresentatie. Met onder andere schermen, banners en wanden, wordt uw presentatie en product levendig en naar uw wensen ondersteund. Ook presentatiebouw kan worden gerealiseerd op elke gewenste locatie binnen Europa.

Bent u nieuwsgierig naar onze producten, neem dan contact op door middel van het contactformulier. Voorbeelden van stand- en presentatiebouw zijn te zien onder het kopje projecten. Daarnaast kunt u producten bezichtigen na het maken van een afspraak.

Projecten