Over Ons

Nico van der Krogt

Al meer dan 21 jaar is Nico van der Krogt een begrip in zowel transport als stand- en presentatiebouw

Met onze betrouwbare voertuigen en professionele medewerkers bieden wij al jaren de grootste service aan de uiteraard veel eisende ondernemer. Van der krogt standbouw & transport levert maatwerk door heel Europa. Wij verzorgen het transport van goederen over de weg; ladingen van pakket tot pallet. Hierbij wordt het vervoer en het laden en lossen en de afwikkeling van het papierwerk correct en met zorgvuldigheid uitgevoerd.

Daarnaast bent u ook voor de bouw van stands bij ons aan het juiste adres. Uw levensgrote visitekaartje uitgevoerd in hout-, systeembouw, wanden en/of doeken. Uw persoonlijke stempel komt tot uiting in de door u gewenste afmetingen en licht-, kleur- en materiaalgebruik. Uiteraard met vakkundig advies. Onze stands zijn geschikt voor elk doel, van (kleinschalige) presentaties tot (grote) beurzen. De presentatie van uw bedrijf is bij ons in goede handen.

Bij zowel transport als standbouw staan flexibiliteit, vakmanschap, en bovenal uw wensen centraal. Kwaliteit is ons motto!